Line up

Sixty1Bars


Sixty1Bars staat al sinds 1996 garant voor stevige, swingende en dampende gitaarrock. Het fundament van hun repertoire bestaat uit rockclassics uit de 70’s met hier en daar een uitstapje naar reggae en ska. Covers passeren de revue van o.a. Aerosmith, Led Zeppelin, AC/DC en Status Quo. De begroeting van de band door het publiek met het lijflied “Rockin’ all over the World” is inmiddels een begrip in veel Zuid Limburgse feesttenten en kroegen.

Marc Thewissen – gitaar/zang

Frans Wijnen – gitaar/zang

Antoine Körver – bas

Freek Ars – drums/zang


Blueminded

Blueminded is een Nederlandse pop-/rockband met eigen werk die is opgericht in 2012 door Jörgen Koenen. Hij benaderde enkele bevriende en zeer ervaren muzikanten om zijn demo’s verder mee uit te werken, op te nemen en live uit te voeren. De muziek is geïnspireerd door bekende grote namen uit de popmuziek, zoals Peter Gabriel, Sting, The Police, U2, Genesis, Simple Minds, Coldplay, Kane, Muse. Blueminded maakt gepassioneerde muziek die laveert tussen pop en (symfo-)rock en die de sfeer van de betere pop- /rockmuziek uit de jaren tachtig combineert met hedendaagse sounds. Hierdoor is uiteindelijk, mede dankzij de creatieve ideeën van alle bandleden, een geheel uniek en herkenbaar eigen bandgeluid ontstaan. De band heeft rond april 2014 de eerste EP uitgebracht waarna in de daaropvolgende jaren 2 volledige albums zijn uitgebracht, genaamd Seize the day en When lights fade….

Blueminded heeft als support-act gespeeld voor Het Goede Doel en UB40 en oa. enkele keren opgetreden in het bekende jaren-tachtig radioprogramma Countdown Cafe van radio Veronica. De vele reviews uit binnen- en buitenland waren zeer lovend en de band heeft reeds de nodige aandacht gekregen van vele radiostations. Het nieuwe album genaamd “Break the silence” zal in 2022 uitkomen op alle bekende streamingdiensten en op CD. De band kan niet wachten om weer live te spelen en meteen een aantal nieuwe nummers van dit album ten gehore te brengen.


Headstrong

HeadStrong is een band bestaande uit ervaren muzikanten die hun passie voor de 90er en begin 00er jaren (post)grunge samen willen uitleven.

Alle bandleden spelen of speelden vooral andere muzieksoorten, van poprock en hardrock tot dialectpop in Action in DC, Resonate, Stone, Drekskaters en Kick the Fridge. Gedurende de Coronacrisis zijn de bandleden bij elkaar gekomen om wat te musiceren -er was immers tijd genoeg- en dat beviel zo goed, dat is besloten de samenwerking voort te zetten.

Het resultaat mag er wezen. Een stevig, grotendeels grunge rock, repertoire met covers van bekende en zeker ook niet zo bekende nummers van o.a. Pearl Jam, Creed, Alice in Chains en Stone Temple Pilots.

De bandleden: Marc Delaet, gitaar; Paul God, gitaar; Ray Fiala, zang; Duncan Tilmans, slagwerk en Luud Tilly, bas.