Line up

NoiZZ

NoiZZ is een energieke 6-mans formatie die sinds de oprichting in 2005 niet meer weg te denken is uit het covercircuit. NoiZZ staat voor Fun, Feest, Energie, Kwaliteit en een vette show. Door ons gevarieerde repertoire gaat jong en oud gegarandeerd uit hun dak en zal een TOP avond beleven.


Melanie, Roy, Bram, Arnold, Fred en Norman zijn muzikanten die vol passie en energie klaar staan om de tent op zijn kop te zetten. Met deze knallende bezetting wordt elk feest een MEGA party!!!


NoiZZ weet in no time het publiek te vermaken met een gevarieerde mix van de nieuwste Top 40 en Top 100 hits, bekende Classics, Pop, Rock, Rap, Nederlandstalig en zelfs Dance covers. We zullen je verassen en entertainen. Eenmaal ‘on stage’ gaan alle remmen los met maar 1 doel de tent moet op zijn kop! 


Of het in een kroeg voor 100 man is of op een festival voor 10.000 man, een bedrijfsfeest, feesttent, of bruiloft NoiZZ maakt uw feest compleet!


Naar NoiZZ ga je niet kijken en luisteren, nee NOIZZ GA JE BELEVEN!


Loxley Lane

Loxley Lane is een power rock kwartet uit Maasmechelen (België), bestaande uit Jessie Cloostermans op lead vocals en gitaar, Stephanie van Stiphout op bas en backing vocals, Maarten Dreesen op drums en Hanne Willems op toetsen en backing vocals.

De band kende haar start in 2013. In de afgelopen jaren wonnen ze al meerdere muziekwedstrijden en speelden ze shows op onder andere Parkcity Live, Raadpop en Rock Louwel. In maart 2016 brachten ze hun debuut EP, ‘Bold’, uit. De opvolger ‘Burning Bridges’ werd dan weer in maart 2017 op de wereld losgelaten en toonde meteen Loxley Lane’s vermogen om krachtige poprock nummers te 1maken, situerend tussen zacht en hard, langzaam en snel, tussen ruw en gepolijst. In 2018 bracht Loxley Lane de single ‘Crawling’ uit, die werd opgenomen in Rockstar Recordings (Niel, BE) met de bekende producer Staf Verbeeck (Arid, Hooverphonic, The Scene) achter de knoppen. A song that sounds like a slap in the face!

Tegenwoordig verkent Loxley Lane nieuwe muzikale paden met de toevoeging van keys alsook elektronische elementen in hun sound. Het ultieme doel van de band is om het publiek te doen dansen en headbangen op hetzelfde moment. Met andere woorden: get ready to be blown away


Guido Staps

Guido Staps

Singer-songwriter uit Vaals die alleen zijn akoestische gitaar en harmonica nodig heeft om je een prachtige avond te bezorgen. Heeft zijn covers van onder andere, U2, Bruce Springsteen, Pearl Jam, Snow Patrol en Coldplay al op veel plekken laten horen van Irish pubs in de omgeving tot aan de andere kant van de wereld in Australie. Is met zijn camper lang onderweg geweest voor optredens in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.
Tegenwoordig zoekt hij het dichter bij huis en is hij te vinden op de terrassen in het mooie Zuid-Limburg en hier en daar in een bruine kroeg.

We hebben hier dus te maken met een doorgewinterde artiest, die garant staat voor een avondje plezier! Dus zorg dat je erbij bent!


The Decades

The Decades, coverband uit Kerkrade

De band bestaat uit 6 muzikanten plus een extra drummer, met een ervaren achtergrond die in mei 2019 besloten een band te formeren.

Ieder bandlid heeft een ruime muzikale ervaring en in diverse coverbands gespeeld.

The Decades heeft een lekker in het gehoor liggend en dansbaar repertoire, bestaande uit een mix van rock en bluesnummers vanaf de jaren 60.

We repeteren in het Sjtaater Hoes, elke woensdagavond.

Denk hierbij aan covers van o.a. Dire Straits, Rolling stones, Garry Moore, Cream, Herman Brood etc.

Kortom, een leuk entertainend programma om naar te luisteren.


RESONATE

De Kerkraadse rockcoverband Resonate was er begin 2020 helemaal klaar voor. 10 jaar Resonate zou gepaard gaan met een heuse 10th Anniversary tour tussen Bütgenbach ( B ) en Afferden vol met leuke gigs op diverse festivals en in live-cafés.  Zelfs een fraai tour-T-shirt zag het levenslicht.  En toen………….

Gelukkig heeft Resonate niet stil gezeten. Er werd driftig gewerkt aan een complete nieuwe live-set met verbluffende keuzes. Zo werden nieuwe bands ontdekt en ook enkele good-old favorites toegevoegd aan het repertoire. Laat je dus verrassen met covers van o.a. The Blue Stones, The Cold Stares en Rag’n Bone Man. Maar Resonate vergeet ook z’n roots niet, want : Placebo, Pearl Jam, Radiohead en Foo Fighters zullen zeker op de setlist prijken.

Resonate is er klaar voor. Jullie ook ??????????


JAMsBOND


JAMsBOND,
Een Zuid-Limburgs BONDgenootschap van vier muzikanten voor wie het maken van muziek een noodzaak is.
De grote voorliefde voor JAM’s geeft aan dat ze tijdens het vertolken van hun COVERS altijd op zoek gaan naar een spontane uitdaging of verrassing.
Rock, Pop, Blues, Reggae.

JAMsBOND bestaat uit
Harold Hermans – toetsen
Raymond Kessing – Slagwerk
Wim Geraeds- Basgitaar
Rob Kessing – lead vocals/gitarist